top of page

21.12.2022 Slnovrat


Ako sa slnko navracia a dni sa začnú predlžovať, aj my sme pozvaní odvrátiť sa od temnej stránky a pozerať na na svetlú.

Duchovný vývoj sa deje v etapách ako nádych a výdych alebo pokrok a zastavenie a najväčší pokrok sa skutočne udeje vtedy, keď nastane vedomý OBRAT - návrat - smerom k sebe. Keď sa sami pozrieme na seba, nastavíme so zrkadlo a nastane tá AHA chvíľa, uvedomenie.


Naša hemisféra, v jej eliptickom obehu okolo slnka, je dnes od neho najviac vzdialená a teraz sa pomaly bude vracať späť a skúste sa na to pozrieť symbolicky. Pozrite sa na to, koľko práce ste na sebe urobili a akým rastom ste prešli, koľko ste toho vyčistili. Dnešný deň skončil astrologickú jeseň - teda obdobie očisty - keď padali listy a my sme púšťali to staré a nepotrebné a teraz začne astrologická zima (pretože podľa meteorológov už zima nastala), čiže akýsi pokoj, pretože lekcie musia byť integrované.


Táto jeseň bola síce v znamení očisty, ale bol tam cítiť podprahový prúd stagnácie a to čo mi ukazujú je, že to bolo ukotvovanie a stabilizácia týchto energií, čiže akoby sa zima už pripravovala, alebo lepšie povedané skúšky či dokážeme obstáť a ustáť tie lekcie, cez ktoré sme práve išli. Keď bude zima už v plnom prúde, paralelne sa bude pripravovať jar a ja tam vidím viac pohybu a klíčenie nových ideí.


Jar by mala byť produktívna a mala by priniesť novú bázu človeka nového sveta, pretože starý človek zomieral na jeseň, alebo aspoň jeho veľmi silná verzia. Všetko sa deje vo vrstvách, v etapách a cyklicky. Nehovorím, že sú všetky očisty ukončené, to veru nie ale po výdychu nastáva nádych a teda expanzia a teda aj úľava.


Tento deň 21:12 nás zrkadlovo otočí k sebe. Išli sme z dvojky teda z rozdvojeného ja do vnútornej únie tým, že sme sa zbavovali všetkého navyše a teraz vykročíme ako úplne nová bytosť do nového roka, kde nastane expanzia a rast nového na a našich darov - multiplikácia nášho nového ja, samozrejme iba v prípade, že sme dobre pracovali!


Tento koniec roka je “koniec a nastolenie rovnováhy” je znásobený dátumom 21.12.2022 = 2+1+1+2 = 2+2+2 a teda 6=6 a teda sa všetko z minulosti vynuluje a dáva sa do rovnováhy, je to zároveň ďalšie čiže už dvojité zrkadlo. 6+6 je 12, mystické číslo ukončenia cyklu a 1+2=3 a teda nové kreatívne začiatky, ale ako som už povedala, na úplne novej báze, a to vám všetkým prajem.


Pozývam vás dnes v tomto najkratšom dni roka zastaviť sa, rozjímať a poďakovať. Iba v tichu naplňme naše srdcia vďačnosťou za všetko čo je, čo bolo a za to čo je na ceste.

Krásny slnovrat a obrat k sebe vám prajem

S láskou Zuzana

466 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page