top of page

Aktuálne energie portálu 12.12. 22


Ukončenie cyklu a nové začiatky. Púšťame dualitu a prerastáme ju v únii božskej lásky. Posledný spln nám umožnil ukončiť niečo veľmi boľavé, na čom sa pracovalo už od októbra. Teraz po splne môžeme cítiť úľavu ale aj akúsi prázdnotu. Pozor na to, aby sme sa ju v panike vnútornej prázdnoty nesnažili zaplniť len tak hocičím alebo sa nedajbože vrátili naspäť.


DP kolektív môže zaznamenať stopku a ticho. Posun sa deje v 5D, ale v 3D je odpojenie, ktoré je NUTNÉ. Držíme sa v strede a vo vnútornom pokoji. Veci sa znovu rozbehnú keď budú energie pripravené. Kolektív chaserov vstupuje do sily a pokoja po poslednej žmýkačke, kde nastalo akési rozhodnutie a posun. Konečne ide svojou cestou, alebo aspoň dôležitá časť kolektivu, ktorá potiahne aj tých, ktorí ešte váhajú. Kolektív runnerov, ktorý si myslel, že je jeho život skvelý a dokonalý je dole, v nízkych energiách a v smútku. Zrazu vidí niečo čo predtým nevidel a nevie čo s tým. Je stratený. Nastala šoková vlna. Už nie je kam ani pred kým utekať, nastala stopka, tvárou tvár sám sebe, svojim rozhodnutiam a svojej samote.


CELÝ tento mesiac bude o ukončení, ktoré bolo nutné. Posúvame sa vyššie, využime energie portálu na seba zrodenie ako božská bytosť. Kyvadlo sa otočilo a pôjde teraz smerom späť, ale momentálne sú tu energie nehybnosti, kým jeho pohyb nenaberie na rýchlosti a to bude v obdobi nového mesiaca - tesne pred Vianocami, kde bude super Nov a teda si budeme môcť želať krásne nové začiatky.


Tento portál 12.12. je u ukončení kapitoly a o novom začiatku, ktorý teda príde koncom decembra a pripraví januárové energie. Kapitola bola dočítaná, lekcia pochopená a teraz treba otočiť stranu a začať písať novú kapitolu. Pozeráme sa teda, či boli veci ukončené v súlade s vyšším ja, či sme zmúdreli a či sme našli s poslednou lekciou pokoj a mier v duši. Je to majstrovské číslo, seba zmajstrovanie, alchýmia a posun do vyšších rovín. Je to o hlbším zaangažovaní sa službe bohu a svojej duši, otázka teda bude:

Čo vlastne chcem ja??? Ako môžem nájsť naplnenie? Ako môžem rozvíjať svoje dary v službe iným a bohu? Kde je moje miesto?

A púšťame staré energie, aby sme urobili miesto novým. Nezabúdajme, že energia ide tam kam ide naša pozornosť. Je to o znovuzrodení, o seba láske a o popozeraní sa okolo, cez čo som prešiel, ktoré dvere sa neotvorili a teda prestanem na ne klopať.


Je to portál súladu a zosúladenia, introspekcie, púštania toho čo je s nami nekompatibilné, dovolenia si ísť svojou cestou, bez vysvetlenia, vo svojej hĺbke, sami so sebou, s dôverou a s darovaním si plnú lásku a pozornosť.

Využívame teda túto stopku ktorá je jasne cítiť pri tomto portáli, pretože sa ešte môžeme obhliadnuť a zablahoželať si. Súcitným svedok sa na všetko pozerá nestranne a zo všetkého sa učí.

Púšťame všetko čo si nechceme a nemôžeme vziať do nového roku, do novej zeme a do novej verzie nás samých, v ktorej žijeme naplnený život, v radosti, súcite a láske.


Veľa lásky a svetla

Zuzana




861 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page